Woningontruiming na overlijden

Woningontruiming na overlijden dierbare

Wanneer een familielid sterft, heeft u de zorg een ​​waardige uitvaart te organiseren en allerlei soorten papierwerk af te handelen. Soms komt daar het ontruimen van de woning bij. Zelf zorgdragen voor woningontruiming naar overlijden van een dierbare wordt door de een ervaren als ritueel om afscheid te nemen van een mensenleven. De ander besteedt de woningontruiming liever uit. Wij zijn gespecialiseerd in woningontruiming. Hierbij kan het gaan om woningontruiming bij een verhuizing, maar ook bij woningontruiming na een overlijden.

  • Woningontruiming op maat
  • Persoonlijk, betrouwbaar en discreet
  • Breed netwerk voor veiling of opkoop van inboedel
  • Keurige eindoplevering
  • Eerlijke en concurrerende prijsstelling

Zorg uit handen

Wij realiseren ons dat een woningontruiming na overlijden van een dierbare zwaar en emotioneel kan zijn. Zowel in omvang en intensiteit van het werk, als emotioneel. Wanneer u deze zorg uit handen wilt geven zorgen we voor een respectvolle en discrete woningontruiming. Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe u hierbij betrokken wilt zijn: alle werkzaamheden uit handen geven, of ons inschakelen nadat u zelf een deel heeft ontruimd en de boedelverdeling heeft verzorgd.

Woningontruiming en de inboedel

Vertrouwen is een groot goed, waar we alles aan doen om het waar te maken. Treffen we bij het ontruimen van de woning en na de eventuele boedelverdeling kostbare spullen aan dan kunt u gebruik maken van onze brede netwerk van opkopers. Ook werken wij samen met verschillende veilinghuizen Het Gooi. Voor goederen met geen of een zeer geringe waarde werken we samen met regionale charitatieve instellingen. Hulpgoederen die wij aantreffen tijdens de woningontruiming worden schoongemaakt en geretourneerd naar de instantie die ze in bruikleen heeft gegeven. Wanneer de hulpgoederen niet in bruikleen zijn, dan zoeken wij daar een passende bestemming voor. Hiervoor werken wij samen met diverse zorginstellingen in de regio. Heeft u een ander goed doel dan voegen wij deze graag toe aan ons netwerk. U ziet, alles krijgt een nieuwe bestemming!

Ons laten opkopen

Wij kunnen ook zelf een deel van de inboedel van u opkopen. U ontvangt de waarde als vermindering op de factuur. Mocht deze waarde hoger zijn dan de kosten die wij in rekening brengen, dan ontvangt u het verschil.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en adviseren u graag. Heeft u vragen rondom woningontruiming na overlijden? Belt u dan gerust. Dit kan 7 dagen per week.

Contact op

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht