Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing

Op hogere leeftijd nog te verhuizen is een zware belasting. Niet alleen de fysieke handelingen, maar ook de emotionele belasting van verhuizen op latere leeftijd valt niet mee. Zorgbutlergooi is gespecialiseerd in seniorenverhuizing. We helpen ouderen bij het maken van een zo aangenaam mogelijke start in de nieuwe woonomgeving; met een seniorenverhuisdienst, met klusjes, maar vooral met een begripvolle begeleiding.

Betrouwbaar en begripvol

Onze dienstverlening is maatwerk, begripvol, respectvol, zorgvuldig en betrouwbaar. Wij helpen bij seniorenverhuizing ouderen en hun familie o.a. met:

  • Inpakken, verhuizen, uitpakken
  • Het maken van een indelingsplan op plattegrond
  • Het oplevering klaarmaken van de oude woning
  • Klusjes uitvoeren in het nieuwe huis
  • Het verkopen van nog goede of waardevolle spullen
  • Spullen afvoeren naar goede doelen, de stort of afleveren bij familie

Gespecialiseerd in seniorenverhuizing

Oudere mensen blijven het liefst in hun vertrouwde omgeving en accepteren de nadelen die traplopen, een te groot huis of een bewerkelijke tuin met zich meebrengen. Wanneer het te moeilijk geworden is zelfstandig te wonen is het noodzakelijk om na te denken over oplossingen die de zelfredzaamheid en de levenskwaliteit ten goede komen. Verhuizen als senior is dan een stap vooruit, maar vaak wel een moeilijke stap. Er zijn zoveel vragen. Praktische vragen over wanneer je moet beginnen met opruimen. Wat wel en wat geen plaatjes krijg in de nieuwe woning. Waar de spullen heen gaan die niet meekunnen. Maar ook persoonlijke vragen of zorgen; kan ik wel wennen en vind ik er mijn weg wel? Op zowel praktisch al op menselijk vlak is Zorgbutlergooi van toegevoegde waarde.

Maatwerk

Onze samenwerking beging met een bezoek thuis. We komen langs om ons voor te stellen en wensen en behoeften in kaart te brengen. Na deze kennismaking en inventarisatie maken wij een inschatting van de werkzaamheden. Moet de oude woning bezemschoon opgeleverd worden? Ook kleine werkzaamheden in belang van de oplevering kunnen door ons verzorgd worden. Bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking, het dichtmaken van gaatjes aan de wand, schoonmaakwerk en binnen-schilderwerk. Bespreek met ons gerust de mogelijkheden, daar zijn wij voor!

Seniorenverhuizing die ├ęcht ontzorgt? Kies dan voor Zorgbutlergooi. Vanuit Bussum werken we niet alleen in Het Gooi, maar door heel Midden-Nederland. Neem gerust contact met ons op!

Contact op

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht