Seniorenverhuizing

Zorgbutlergooi – Uw seniorenverhuizing afgestemd op uw wensen en behoeften

Verhuizen, en nu?

Een seniorenverhuizing is vaak van een grotere naar een kleinere woning. Dit kan veel onzekerheden met zich meebrengen. Gaan mijn spullen wel in het nieuwe onderkomen passen? Hoe komt de wasmachine naar beneden? Hoe pak ik dit allemaal aan? Zorgbutlergooi zorgt dat u zorgeloos overgaat. Wij begrijpen dat uw dierbare spullen niet zomaar in een doos passen en er emoties meespelen in het verhuistraject. We bekijken samen met u welke oplossingen het beste bij u persoonlijke situatie passen. En ontzorgen u volledig met de verhuizing.

 Onze service

Wij bieden met Zorgbutlergooi verschillende diensten aan op het gebied van seniorenverhuizingen. We bespreken samen u wensen en behoeften en passen onze hulp daarop aan. Enkele voorbeelden van onze zorg op maat:

  • Het volledige verhuistraject: inpakken, verhuizen, uitpakken
  • Plannen vanaf de plattegrond
  • Oude woning herstellen
  • Klusjes uitvoeren in het nieuwe huis
  • Antiek, curiosa en andere waardevolle spullen? Wij werken samen met veilinghuizen en kunnen hierin helpen
  • Spullen afvoeren naar de stort of afleveren bij familie
  • Spullen brengen naar charitatieve instellingen in het Gooi en andere goede doelen

 Persoonlijk maatwerk

Wij komen langs om uw persoonlijke wensen en behoeften te bespreken en de woning te bezichtigen. Na deze kennismaking en inventarisatie maken wij een inschatting van de werkzaamheden. U ontvangt een overzichtelijke offerte waarin u alle kosten per onderdeel terugziet.

Ook na de verhuizing kunnen wij u van dienst zijn. Wij maken de oude woning verkoopklaar. Denk hierbij aan het schoonmaken en dichten van gaatjes in de muren tot aan het verven van de muren. De gehele woning leveren we bezemschoon op. Bespreek met ons gerust de mogelijkheden, daar zijn wij voor!

Kunnen wij ook voor u van toegevoegde waarde zijn? Neem gerust contact met ons op:

 

Zorgbutlergooi

Koen Visscher

06–25126690

info@zorgbutlergooi.nl

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Uw zorg, is onze zorg!