Inboedel naar kringloop

Inboedel naar kringloop

Inboedel naar kringloop; boedelruiming met een hart

De Zorgbutler Gooi kan terugkijken op een jarenlange betrokkenheid binnen de seniorenzorg. Vanuit deze positie weten we dat het nooit eenvoudig is wanneer de tijd gekomen is om afstand te doen van dierbare spullen. Soms is dit nodig wegens een verhuizing van de bestaande woning naar een kleinere (senioren)woning. Andere keren gaat het om een overlijden en staan nabestaanden voor de intensieve taak om te beslissen over de woning en inboedel.

Zorgbutler Gooi staat senioren en/of familie op een rustige, open en respectvolle wijze ter zijde met praktische en organisatorische hulp rondom verhuizen, boedelruiming of het leeghalen van woningen.

Een gespecialiseerde Zorgbutler

Onze maatwerk dienstverlening betreft alles rondom het verhuizen of het ontruimen van woningen, of delen van woningen. Heel bewust hebben wij ervoor gekozen om onze dienstverlening in te zetten voor de groep senioren en/of nabestaanden. We werken vanuit de gedachte dat boedelruiming specifiek voor deze groep ingrijpend is. Wij bieden naast praktische en organisatorische hulp tijd en ruimte voor overleg, en voor het aanhoren en bespreken van afweging, keuzes en emoties.

GespWaarom inboedel naar kringloop?

Bij woningruimen komt letterlijk alles wat in en om de woning aanwezig is van zijn plaats. Daar zijn spullen bij die moeten worden afgevoerd naar de milieustraat, spullen die wellicht verdeeld worden in de familie- of bekendenkring en spullen die geschikt zijn voor verkoop, veiling of schenking. Daarbij heeft u ook de keus voor het laten afvoeren van (een deel) van de inboedel naar de kringloop. Alles wat nog bruikbaar is kunnen wij voor u bij de kringloop aanbieden. Meubelen, maar ook zorgmiddelen, decoratie en gebruiksvoorwerpen. Soms ook spullen die nog een reparatie nodig hebben. Wij kunnen u op basis van onze ervaring goed adviseren welke spullen hiervoor in aanmerking komen.

MEmptor kringloop

Wilt u kiezen voor het afvoeren van de inboedel naar de kringloop? Wij werken samen met Emptor Kringloop in Hilversum. Wij hebben voor dit bedrijf gekozen vanwege de lokale verbondenheid met ons eigen werkgebied.

Kunt u onze hulp gebruiken bij uw seniorenverhuizing? Wilt u ontzorgd worden bij het leegruimen van een woning of wilt u meer weten over boedelruiming en inboedel en kringloop? Wij zijn 7 werkdagen in de week bereikbaar en helpen u graag.

Contact op

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht