Hulp bij verhuizen ouderen

Hulp bij verhuizen ouderen

Verhuizen valt ouderen vaak zwaar. In de loop der jaren is er veel opgebouwd. Er is een huis vol herinneringen en spullen. Waar een normaal verhuisbedrijf binnen een zo kort mogelijke tijd inpakt, verhuist en uitpakt, vraagt het verhuizen van ouderen meer aandacht, zorg, tijd en begrip. Zorgbutlergooi biedt met een breed dienstenpakket hulp bij het verhuizen van ouderen. Wij werken zorgzaam, zorgvuldig, persoonlijk en respectvol, en bieden altijd maatwerk. Van samen praten over de te nemen stappen, tot dierbare foto’s ophangen in het nieuwe huis, en alles daar tussenin.

Waarom kiezen voor een gespecialiseerde verhuizer?

Op oudere leeftijd verhuizen is voor de betrokkenen een stressvolle gebeurtenis. Een zorgvuldig geplande organisatie helpt om de verandering van ‘thuis naar een nieuw huis en nieuwe levensfase’ zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij bieden hulp bij het verhuizen van ouderen zodat de nieuwe start zo aangenaam mogelijk verloopt. Dit doen we met een aantal diensten, waaronder:

  • Het bieden van strategische planning
  • Het inpakken, verhuizen, uitplakken en plaatsen van spullen
  • Met een plattegrond laten we zien hoe de nieuw indeling kan worden
  • Technische klusjes zowel in het nieuwe als oude huis
  • Begeleiden verkopen van nog goede of waardevolle spullen
  • Aanbieden van spullen bij goede doelen, afvoeren naar de stort of afleveren bij familie
  • Opruimen en oplever-klaar maken van de oude woning

Maatwerk hulp bij verhuizen ouderen

Senioren zijn gehecht aan hun woonomgeving. Het is vertrouwd, er zijn herinneringen en waarom zou je op latere leeftijd alles nog eens overhoophalen en verhuizen? Om gezondheidsreden kan het toch nodig zijn om te kijken naar een kleinere woning of een zorgwoning. Ook ouderen die gezond zijn kunnen er uiteraard voor kiezen kleiner te gaan wonen. Wat de reden ook is: op oudere leeftijd verhuizen heeft hoe dan ook praktisch en emotioneel veel voeten in de aarde. ‘Zorgbutlergooi’ heeft als conciërge/technische klusjesman een achtergrond binnen de ouderenzorg. Dit, en de grote voldoening om te werken met en voor ouderen en dementerende ouderen heeft geleid tot het ‘Zorgbutlergooi’: maatwerk hulp bij het verhuizen van ouderen.

Hoe werkt het?

Omdat wij u ook kunnen helpen bij het opruimen van uw woning en het selecteren van spullen is het goed om ruim voor de verhuisdatum contact met ons op te nemen. We komen uitgebreide kennismaken. Uit deze kennismaking komt een verhuisplan en kunnen we een offerte samenstellen. Deze bestaat nooit uit één totaalbedrag, maar altijd uit een overzicht van elke afzonderlijke dienst die u zich wenst. Zo kunt een goede afweging maken welke diensten u wilt inkopen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij ontzorgen en bieden hulp bij het verhuizen van ouderen door heel midden-Nederland.

Contact op

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht