Huisraad naar kringloop

HuisOvertollige huisraad naar kringloop

Huisraad naar kringloop… Een dankbare bestemming

De Zorgbutler Gooi ontzorgt met veel aandacht en respect bij seniorenverhuizing en boedelruiming na een overlijden. Wij hebben heel bewust gekozen voor deze dienstverlening als logisch gevolg op onze jarenlange betrokkenheid binnen de seniorenzorg. Senioren hebben andere vragen en zorgen rondom boedelruiming dan welke andere groep dan ook. Afstand doen van de vertrouwde woning en bekende spullen is niet altijd afstand willen doen, maar vaak afstand moeten doen. Zorgbutler Gooi staat senioren en/of familie of zaakwaarnemer op een rustige, open en respectvolle wijze ter zijde met praktische en organisatorische hulp rondom verhuizen, boedelruiming of het leeghalen van woningen.

Waarom huisraad naar kringloop?

We realiseren ons dat we met bezittingen werken die door mensen in een heel leven verzameld zijn. Bij onze definitie van zorgzaamheid hoort dan ook het zoeken van een goede bestemming van overtollige huisraad. Zo krijgen spullen een dankbare bestemming en wordt een bijdrage geleverd aan het verminderen van de afvalberg.

Kan alle huisraad naar de kringloop?

In een kringloopwinkel zijn allerlei spullen te vinden. Niet alleen meubels en klein meubelen, maar ook gebruiksvoorwerpen, schilderijen, decoratie, zorgmiddelen en kleding. Alles wat schoon en bruikbaar is kunnen wij voor u aanbieden bij onze partner, Emptor Kringloop in Hilversum. Soms kunnen we daar ook spullen heenbrengen die een reparatie nodig hebben. Wij kunnen u op basis van onze ervaring goed adviseren welke goederen hiervoor in aanmerking komen.

Afstand doen en huisraad naar de kringloop

Onze maatwerk dienstverlening ontzorgt volledig, terwijl u toch zelf de regie in handen houdt. Voor de een betekent dit dat wij van A tot Z de verhuizing of boedelruiming regelen, inclusief het bezemschoon opleveren van de woning. Voor andere betekent dat wij de zolder of garage leegruimen. Wanneer u onze hulp kunt gebruiken bij het opruimen of het leegruimen van een woning maken we een kennismakingsafspraak op de locatie. Samen brengen we wensen en mogelijkheden in kaart. We beantwoorden al uw vragen en vertellen u meer over de kosten. Voor we daadwerkelijk aan de slag gaan bespreken we in alle rust het stappenplan.

Emptor Kringloop Hilversum

Wij hebben voor Emptor Kringloop in Hilversum gekozen vanwege de regionale verbondenheid van beide bedrijven met Het Gooi. Kunt u onze hulp gebruiken? Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Heeft u vragen rondom huisraad naar de kringloop (laten) brengen? U kunt ons 7 dagen per week bereiken voor meer informatie of een kennismakingsafspraak.

Contact op

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht