Helpen ouderen verhuizen

Wij helpen ouderen verhuizen

Hoewel er vaak een goede reden is om op oudere leeftijd nog eens te verhuizen, is de vertrouwde woonomgeving verlaten een drastische en stressvolle ervaring. Misschien is de gezondheid niet meer zo goed als vroeger, zodat een drempelvrij appartement nu belangrijk is. Misschien wordt het te zwaar om zelf voor een groot huis en de tuin te zorgen. Of wellicht lukt het niet goed meer om zelfstandig te wonen, maar wonen de kinderen te ver weg voor het bieden van dagelijkse hulp. Kortom, er zijn verschillende redenen om als senior te verhuizen. Dit neemt niet wat dat u en/of uw familie erg kunnen opzien tegen de verhuizing.

Zorgbutlergooi is een gespecialiseerd verhuisbedrijf met een ruim aantal diensten die specifiek zijn afgestemd op het verhuizen van senioren. Wij helpen ouderen verhuizen met de volgende diensten:

  • Opruimen van zolders, schuren of de woning
  • Inpakken, verhuizen, uitpakken en inrichten
  • Technische klusjes zowel in het nieuwe als oude huis
  • Betrouwbare en transparante verkoop/veiling van waardevolle of bruikbare spullen
  • Afvoeren van oude spullen naar de stort
  • Afleveren van oude spullen bij kringloop, goed doel of familie
  • De oude woning bezemschoon en oplever klaar maken

Waarom kiezen voor een speciale verhuisservice?

Ouderen ervaren verhuizen heel anders dan starters of gezinnen. Verhuizen gaat altijd gepaard met afscheid nemen om ergens anders opnieuw te starten. Ook wanneer er geen gezondheidsaspecten spelen, en ‘kleiner gaan wonen’ verlichting brengt in huis- en tuinarbeid, is verhuizen voor een zware belasting. Soms is het de wens de laatste levensfase in de vertrouwde omgeving door te brengen, maar is door ziekte of lichamelijke achteruitgang noodzakelijk geworden. Kortom, bij het helpen ouderen te verhuizen spelen andere noodzaken en emoties. Kiezen voor onze verhuisservice betekent dat met alle aspecten rondom seniorenverhuizing worden meegenomen in het verhuisplan. Rode draad is de hulp- en servicebehoefte van de oudere.

Zo werkt Zorgbutlergooi

Zo zorgeloos mogelijk verhuizen start met een goede voorbereiding. Duidelijkheid neem veel zorgen weg. Al onze verhuisopdrachten starten met een kennismaking in de thuissituatie. Zo krijgen wij meteen een indruk van de huidige situatie. Samen brengen we in kaart wat gewenst is. Aansluitend zorgen wij voor een gespecificeerde offerte. Bij akkoord gaan maken we het verhuisplan concreet met vestiging van data en een werkplan.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem voor al uw relevante vragen contact met ons op! Onze verhuisservice wordt meest ingezet in Midden-Nederland, maar is desgewenst ook daarbuiten mogelijk. Vraag maar eens naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Contact op

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht