Dementerende ouderen verhuizen

Dementerende ouderen verhuizen

Wanneer ouderen (noodgedwongen) verhuizen is dat in bijna alle gevallen een ingrijpende, stressvolle gebeurtenis. Dit is in het bijzonder het geval wanneer dementerende ouderen verhuizen. De hulpvraag richting mantelzorgers en/of familie kan zwaar zijn. Bovendien zijn er ineens allerlei vragen aan de orde waar over moet worden nagedacht en waar een besluit in moet worden genomen. De Zorgbutler ontzorg bij seniorenverhuizing en is gespecialiseerd in dementerende ouderen verhuizen.

Menselijke maat

De Zorgbutler is ontstaan vanuit een jarenlange ervaring in de ouderenzorg. Niet op medisch gebied, maar in de rol van klusjesman/conciërge. Wij bieden hulp bij het verhuizen van dementerende ouderen met een aantal diensten. Voorop staat altijd de menselijke maat, respect en zorgzaamheid. Dementeren ouderen verhuizen is immers in niets een gewone verhuizing, maar een gevolg van een vaak moeilijk of verdrietig te nemen besluit. Met veel tijd en aandacht denken wij proactief mee over een werkend verhuisplan waarbij respect voor de behoefte van de oudere voorop staat. Onze praktische dienstverlening m.b.t. dementerende ouderen verhuizen bestaat o.a. uit:

  • Inpakken, verhuizen, uitpakken en inrichten
  • Technische klusjes zowel in het nieuwe als oude huis
  • Betrouwbare en transparante verkoop van waardevolle spullen
  • Afvoeren van onbruikbare of oude spullen
  • Opruimen en oplever-klaarmaken van de oude woning

Hoe wij u kunnen helpen

Wanneer u voor de taak staat een demente ouderen te verhuizen heeft u meer nodig dan een verhuisbedrijf. Naast tijd incalculeren voor de praktische taken die bij een verhuizing is het van belang dat er ook tijd is om mee te gaan in de beleving van de ouderen. Het is onze ervaring dat wij ook hier een steunende rol in kunnen vervullen. Bijvoorbeeld door de nieuwe ruimte als een kopie van de vertrouwde omgeving in te richten.

Hoe werkt de Zorgbutler?

Ons dienstenpakket biedt meer dan inpakken, verhuizen en inrichting binnen één dag. Daarom is het goed om ons zo vroeg mogelijk bij de voorbereidingen te betrekken. Elke opdracht start met een uitgebreide kennismaking. Bij dementerende ouderen verhuizen is dit meestal een coördinator uit de familiekring. Samen brengen we in kaart wat gewenst is. Aansluitend zorgen wij voor een gespecificeerde offerte. Bij akkoord gaan maken we het verhuisplan concreet met vestiging van data en een werkplan.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn inzetbaar in heel midden-Nederland.

Contact op

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht